torsdag 1. juli 2010

Mitt første tigerbitt - og mitt første tigerkyss!

For en dag!!!

Nå sitter jeg igjen med så mange inntrykk at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne..
Da vi kom til tigertempelet fikk vi en kjapp rundttur, og fikk hilse på noen av dyrene. Vi får ikke komme inn til de minste tigerungene (ca to uker gamle) før i morgen , men vi fikk hilse på dem gjennom buret. For noen nøster - jeg gleder meg virkelig til i morgen!

De to måneder gamle ungene fikk vi derimot hilse på ordentlig - og der fikk jeg mitt første tigerbitt. De er noen små rakkere, men vi skal nok bli bedre kjent.

Etter litt lunch og en tur til bensinstasjonen var vi klare for vårt første møte med turistene. Jeg ble satt på Waterfall-duty - dvs. selge opplevelser til turistene. Samtidig fikk jeg henge rundt de fire måneder gamle tigerungene som var der for at turistene skulle få hilse på dem. Av en av disse fikk jeg mitt aller første tigerkyss. For en herlig liten gutt!!

Etter at turistene var ferdig med bilder i canyon'en fikk vi bli med på ettermiddagstreningen av tigerene. De slippes løs i vannet og området rundt, og får leke med poser og flasker på lange pinner. For en opplevelse! Tigerene er ikke akkurat små, og de hopper langt opp i været med en helt sinnsyk kraft! Jeg skalv gjennom hele opplevelsen...

Legger ved noen bilder helt til slutt. :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette kommer til å bli en opplevelse få andre kan matche! Helt fantastisk, jeg er ordløs. Kjempeglad for at du blogger slik at jeg kan være med på en liten del av dette.

Hege =)

Camilla Isabell Kolstad sa...

Gleder meg allerede til neste blogginnlegg! :D
Høres helt fantastisk ut!!
Ha en fortreffelig tid sammen med tigrene! :D