onsdag 28. juli 2010

Verden er så liten så liten!

I dag traff jeg nemlig på en kjempehyggelig familie fra Trondheim. Siden Norge ikke er så stort så er jo ikke det nødvendigvis noe å legge seg opp i sånn i utgangspunktet, men så viser det seg også at familien holder på med hest - og at jeg har sett datterens navn på startlistene rundt omkring. Og det er jo litt gøy! Og sjansen er realtivt stor for at jeg treffer på dem igjen senere.

Nå pleier jeg ikke vanligvis å henge meg på alt av norske turister, men disse var litt ekstra hyggelige og litt ekstra interesserte, så da er det jo hyggelig å bli litt bedre kjent og kanskje bruke noen ekstra minutter av dagen på dem. :)
Nå har det ikke skjedd så voldsomt mye den siste uken, og har derfor ikke vært så aktiv på bloggfronten heller. I tillegg "hjelper" det jo også at alt jeg spiser er frokost. Blir en smule trøtt og sliten på kvelden etter mange timer i godt over 35 grader, og litt for lite mat. Velvel, bare noen dager igjen nå.

Det som har skjedd er at våre unger har byttet plass med de små. Dvs. at de små nå er i cub feeding programmet, og at våre har et alt for lite bur uten noen former for leker eller annet de kan holde på med. Stakkars små, håper de neste frivillige tar litt vare på dem!

Ellers har Nit Noy og gjengen i waterfall blitt byttet ut med fire fra the crazy eight, dvs. de som er rundt fire måneder gamle. Også litt trist, for de små er nokså redde for alle menneskene og alt som skjer rundt dem, og mange av de ansatte gjør ting bare verre ved å plukke på dem og plage dem hele tiden. Hadde de fått være i fred og bare vende seg til det i sitt eget tempo ville det gått så mye bedre!
Og så da..? Hmm.. Vi har fått enda et bra kallenavn på en av de ansatte. Vi har allerede noen, men hun her slår alle! Vi (eller kanskje det bare er jeg?) kaller henne Evil Heartless Bitch, og jeg tror hennes misjon i livet er å gjøre alle andres liv så forferdelig som mulig. Hun løfter de små ungene opp etter skuldrene (kan du si "skulderen ut av ledd"???), slår alt som rører seg, drar dem etter seg i båndet og er generelt ganske så utrivelig mot både folk og dyr. Jeg håper hun er buddhist, for da forteller troen hennes at hun havner riiimelig så langt ned på rangstigen i sitt neste liv!!
Må vel ha med noen bilder denne gangen også..

Leke med Diamond.


Gå med Payak.


Kooose før frokost!


Meg = klatrestativ!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så utruleg bra blogg du har! Må si det går fint an å misunne deg litt! Masse fine bilder! :) Helsing Kari-Elin