fredag 2. juli 2010

Første vanlige arbeidsdag vel overstått!

I dag var jeg med på min første frokost på tempelet, og det var helt herlig. Først hentet vi ungene og melken, og gikk med dem tilk salaen. Der ble det mating og kosing, og litt leking før selve frokosten startet og morgengjestene kom.

Jeg var på waterfall i dag også, og møtte en hel gjeng med nordmenn. Og en britisk dame som var overbevist om at jeg var amerikaner.. Jeje. ;)

På slutten av dagen hadde vi et infomøte med veterinæren, om tigerene og tempelet. Veldig interessant, og vi et mye bedre innblikk i hvordan ting gjøres på tempelet.

Til slutt i dag var vi med på vår første meditasjon (nå er vi tilsammen fem friville jenter), og det var nokså uforståelig ettersom det hele forgikk på Thai. Veterinæren driver heldigvis også meditasjonskurs, og skal lære oss litt på engelsk så vi forstår hva som skjer.

Meg og Lucky før frokosten.

Kikker på hestene. Mmmm, mat!


Meg, Lucky og en tigerboy.


Største tigeren på tempelet, har det for meg at de kaller ham Big Mac, men er litt vanskelig å skille kattene fra hverandre, samt å forstå alt thaiene sier.

Meg og stor pusekatt. :)

2 kommentarer:

Helene sa...

Ååå, så spennende! Får håpe det går bra med deg, og at alle tigerene er snille! Får satse på at du får tid til litt shopping også :D Men virkelig en opplevelse for livet! *Misunnelig*

Nyt tiden mens du er der!

Mvh ditt kjære søskenbarn!

(PS: Har linket til bloggen din på min.. Hihi)

Aloe sa...

Litt usikker på shoppingmulighetene, men jeg skal nok prøve! ;) Har alt kjøpt et par sko og en veske, så drar ikke helt tomhendt tilbake.

Takk for linken, skjønte noe var på ferde da lesertallene gikk opp. ;)