søndag 20. februar 2011

*sukk* Transportfrustrasjon!

Noen ganger bør man bare gjøre som man hadde tenkt....

Vi bestemte oss for å ikke bestille bussbilletter på nettet fra Huinay, men heller bare dra på stasjonen her i Puerto Montt. Lurt? Nope!

0815-bussen gikk fra oss siden det ikke var noen i luken på morgenen, og det var ingen ledige seter på busser til Bariloche i dag. Etter litt om og men fikk vi bestilt billetter i morgen tidlig, men ingen kunne hjelpe oss med billetter videre til Buenos Aires. De to selskapene som betjener den ruten hadde tydeligvis bedre ting å gjøre i dag, enn å betjene lukene på stasjonen.

Så da endte vi opp med å måtte bestille på nett allikevel, og vi sitter nå med tre nettbilletter som er betalt, men som vi ikke vet hvordan vi skal få ut ettersom navnet på kredittkortet som ble brukt ikke tilhører noen av oss som skal reise, og vi må møte opp to timer før avreise for å hente billettene. Vi er etter planen på stasjonen 2,5 timer før og det er dersom bussen herifra er i rute!

Vi har forsøkt å ringe kontoret, sende mail (på et kontaktskjema som ikke fungerer), og siste mulighet for å få kontakt virker nå å være luken på stasjonen om de skulle bestemme seg for å åpne den igjen i løpet av dagen.

Håper virkelig dette går i orden nå! Har ikke lyst til å være stuck i hverken Bariloche eller Puerto Montt!

Ingen kommentarer: