lørdag 19. februar 2011

Farvel Huinay!

Da var forskningsprosjektet over, og vi er nå tilbake i Puerto Montt. Turen tilbake var kjempeflott, men det var trist å reise fra Huinay etter så lenge. Heldigvis er venter noen dager med mer reising, og det gleder jeg meg veldig til!

Planen i dag var å få bestilt bussbilletter til turen i morgen (Puerto Montt - Bariloche - Buenos Aires), men da vi kom til busstasjonen var selvsagt de to lukene som selger billetter til disse rutene stengt. Det eneste alternativet vi fikk i kveld var å kjøpt billetter til Osorno (kl. 1300) og håper at vi kunne finne buss videre til Bariloche derifra. Siden den går såpass sent (planlagt buss går 0815) så sjanser vi på en tur innom busstasjonen i morgen klokken 7, og at vi får billetter enten på 0815-bussen eller på en senere buss. Om vi hadde valgt 1300-avgangen måtte vi uansett tilbragt en natt i Bariloche, og da kan vi like gjerne ta sjansen på å fikse billetter i morgen.

Krysser fingrene for at vi får billetter på morgenbussen, og nå er det tid for pisco sour med resten av gjengen fra prosjektet. WAFOW!

Ingen kommentarer: