torsdag 10. mars 2011

Se der - det der er ei sånn berte!

Ja.. Det var det jeg fikk høre på vei hjem fra quiz i kveld!

Kommentaren kom fra en dame som stod og røyket utenfor Carl Johan (uten å være helt sikker på navnet, all den tid jeg ikke frekventerer Trondheims brunere utesteder) i det jeg vandret hjemover i friskt tempo etter en lang quizkveld. Det må sies at damen slet med både en dårlig dyejob og ikke minst litt gjenstridig valpefett - om man skal være litt hyggelig.

Nå forstår jeg at det er kjipt å være godt forbi middagshøyden, en smule bitter og kanskje ikke akkurat der man ønsker å være i livet, men helt ærlig.. Hjelper det å badmouthe andre, yngre og (ja, jeg må si det) penere jenter...?

Og enda en innrømmelse. I dag hadde jeg på meg sorte tights, en kort sort kåpe og sorte ankelstøvletter, og jeg er klar over at det antrekket ikke bare får bena mine til å se slanke ut, men det får dem også til å se ut som de er ca en meter lengre enn hva de egentlig er. Men ingen hindrer da gamle, lubne damer i å kle seg bra heller?

Vel, det gjenstår vel bare å håpe at jeg slipper å ende opp som en bitter gammel dame uten andre gleder i livet enn å rakke ned på andre. Krysser fingrene for meg!

Legger ved bertekostymet mitt også jeg... ;)

2 kommentarer:

Helene sa...

Hahahaha, det finnes så mange rare folk! Men det var et fint antrekk da, den veska satte liksom prikken over det sorte!

Lill Beate sa...

Tenk på stygge kommentarer som et rent resultat av sjalusi og se på det som et stort kompliment!
Du er pen og flott uansett antrekk!